Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Tweeduizendste baby van dit jaar geboren in Flevoziekenhuis

Foto: aangeleverd

Tweeduizendste baby van dit jaar geboren in Flevoziekenhuis

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Dinsdagmiddag is in het Flevoziekenhuis de tweeduizendste baby van dit jaar geboren: Liya Musa is kerngezond en woog bij haar geboorte 2900 gram.

Liya's ouders zijn heel erg blij met de geboorte van hun tweede dochter. "Wij feliciteren het ziekenhuis met de 2000ste baby, maar we willen vooral de medewerkers van de afdeling verloskunde bedanken voor de goede zorgen die wij tijdens de bevalling hebben gekregen!", aldus de trotse ouders van de pasgeboren Almeerse.

Voor hun eerste dochtertje Maya is de geboorte van haar zusje extra bijzonder: zij werd afgelopen maandag 4 jaar oud en kan zich  geen mooier verjaardagscadeau wensen.[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.141
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 10.1 ℃
Voelt als 10.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 10.1 ℃ (01.39 uur)
Hoogst 11.8 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog