Tweeduizendste baby van dit jaar geboren in Flevoziekenhuis
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Tweeduizendste baby van dit jaar geboren in FlevoziekenhuisGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 19 december 2018 om 17:26 uur


Dinsdagmiddag is in het Flevoziekenhuis de tweeduizendste baby van dit jaar geboren: Liya Musa is kerngezond en woog bij haar geboorte 2900 gram.

Liya's ouders zijn heel erg blij met de geboorte van hun tweede dochter. "Wij feliciteren het ziekenhuis met de 2000ste baby, maar we willen vooral de medewerkers van de afdeling verloskunde bedanken voor de goede zorgen die wij tijdens de bevalling hebben gekregen!", aldus de trotse ouders van de pasgeboren Almeerse.

Voor hun eerste dochtertje Maya is de geboorte van haar zusje extra bijzonder: zij werd afgelopen maandag 4 jaar oud en kan zich  geen mooier verjaardagscadeau wensen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.