Ondernemer Martin Ort ontvangt Bonifatiusspeld
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Ondernemer Martin Ort ontvangt BonifatiusspeldGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 03 januari 2019 om 11:59 uur


Ondernemer Martin Ort heeft woensdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere de Bonifatiusspeld gekregen. Ort kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Weerwind voor zijn uitzonderlijke inzet voor de stad.

Zo houdt Ort zich al geruime tijd bezig met het centrum van Almere Stad waar hij een drijvende kracht voor de ondernemers is. Ook voerde hij het huidige Almere Centrum-logo in, werkte mee aan een plan om het aantal winkeldiefstallen terug te dringen en leverde een bijdrage aan verschillende festivals in de stad.

De nieuwjaarsreceptie vindt elk jaar traditiegetrouw plaats in KAF.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.