Ondernemer Martin Ort ontvangt Bonifatiusspeld
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Ondernemer Martin Ort ontvangt Bonifatiusspeld
Laatste update: donderdag 03 januari 2019 - 11:59 uurOndernemer Martin Ort heeft woensdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere de Bonifatiusspeld gekregen. Ort kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Weerwind voor zijn uitzonderlijke inzet voor de stad.

Zo houdt Ort zich al geruime tijd bezig met het centrum van Almere Stad waar hij een drijvende kracht voor de ondernemers is. Ook voerde hij het huidige Almere Centrum-logo in, werkte mee aan een plan om het aantal winkeldiefstallen terug te dringen en leverde een bijdrage aan verschillende festivals in de stad.

De nieuwjaarsreceptie vindt elk jaar traditiegetrouw plaats in KAF.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.