Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Ondernemer Martin Ort ontvangt Bonifatiusspeld

Ondernemer Martin Ort ontvangt Bonifatiusspeld

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Ondernemer Martin Ort heeft woensdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere de Bonifatiusspeld gekregen. Ort kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Weerwind voor zijn uitzonderlijke inzet voor de stad.

Zo houdt Ort zich al geruime tijd bezig met het centrum van Almere Stad waar hij een drijvende kracht voor de ondernemers is. Ook voerde hij het huidige Almere Centrum-logo in, werkte mee aan een plan om het aantal winkeldiefstallen terug te dringen en leverde een bijdrage aan verschillende festivals in de stad.

De nieuwjaarsreceptie vindt elk jaar traditiegetrouw plaats in KAF.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.4 ℃
Voelt als 0.6 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.4 ℃ (09.09 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)