[Video] Talentenjacht bij Eetcafe Het Steegje in Almere Buiten
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


[Video] Talentenjacht bij Eetcafe Het Steegje in Almere Buiten
Laatste update: dinsdag 15 januari 2019 - 15:55 uurEind januari vindt er bij Eetcafé Het Steegje in Almere Buiten een talentenjacht plaats waarbij een ieder zijn of haar talent kan laten zien - prijzen zijn onder meer studio opnames, professionele begeleiding en optredens.

In totaal vinden er drie voorrondes plaats gevolgd door een halve finale en finale waarbij een jury onder meer de talenten zullen adviseren op het gebied van hun talent.

Opgeven voor de talentenjacht kan door een e-mail te sturen aan ziezorecords@hotmail.com. De eerste voorronde vindt plaats op zaterdag 26 januari.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.