Klik om te vergroten


[Video] Mariëlle Flens brengt emotionele videoclip uit
Laatste update: woensdag 30 januari 2019 - 14:04 uurDe Almeerse Mariëlle Flens die meedeed aan het televisieprogramma The Voice Of Holland (TVOH), heeft haar eerste single uitgebracht met daarbij een emotionele videoclip.

Tijdens haar tv-optreden was de jonge zangeres een opvallende kandidaat vanwege haar jeugd: zij groeide op zonder haar ouders en dat ging op het scherm gepaard met heftige emoties en een traan hier en daar. Huilen moet ook kunnen, zo vindt de Almeerse: "verdriet hoort gewoon bij het leven en dat mag er zijn."

Bladzijde

De eerste single van Mariëlle heet 'Grote Meisjes Huilen Niet' en is onder meer te beluisteren via Spotify en Deezer.

"Het liedje is voor mij een bladzijde die ik om wil slaan", vertelt Mariëlle over haar eerste single. "Het gaat over de labels die je opgeplakt krijgt als je opgroeit met een groot verlies terwijl je nog niet eens weet wie je bent en wilt zijn."

Video


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.