Klik om te vergroten
Afbeelding: aangeleverd


Bijeenkomst van de Odd Fellows
Laatste update: dinsdag 29 januari 2019 - 19:19 uurOpzoek naar verdieping op filosofisch of spiritueel gebied en een goed gesprek? Dan ben je op dinsdag 12 februari van harte welkom bij de Odd Fellows Club in Zeewolde!

Bij Kerkcentrum Open Haven kun je luisteren naar muzie en gesprekken volgen als onderdeel van de bijeenkomst.

Discussie

De avond start met een welkomstwoord gevolgd door een inleiding 'Wat is geluk?'. Vervolgens zal er worden gediscussieerd over onder andere 'Maakt het najagen van geluk ons gelukkiger?', 'Is een gelukkig leven hetzelfde als een zinvol leven?' en 'Zitten zingeving en geluk in de genen?'.

Uiteraard zijn andere bespreekpunten naar aanleiding van de inleiding welkom.

Het doel van de gesprekken is om naar elkaar te luisteren, open te staan voor een andere mening en respectvol daarop te reageren zodat er van elkaar geleerd kan worden. Naast belangstellenden uit Zeewolde komen er ook deelnemers uit onder meer Almere, Nijkerk en Harderwijk.

Meer informatie over de bijeenkomst en Odd Fellows is beschikbaar op de website.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.