❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Petitie gestart voor opknapbeurt centrum Almere Buiten
Laatste update: vrijdag 01 februari 2019 - 11:26 uurEr is een petitie gestart om het centrum van Almere Buiten te laten opknappen. De petitie werd donderdag gestart en is inmiddels meer dan 130 keren getekend.

In de petitie wordt gepleit voor de aanpak van het Baltimoreplein waar het naar eigen zeggen te danken is aan de uitstraling dat winkelend publiek er massaal wegblijft wat vervolgens weer het resultaat heeft dat ondernemers in het verleden failliet gingen of hun deuren sloten.

De nog gevestigde ondernemers hebben het zwaarder dan elders in de stad, mede door een te hoge huur.

"Al jaren een bouwput"

"Het Baltimoreplein lijkt al jaren een bouwput door onder meer openliggende straatdelen, bouw, verbouw, herstelwerkzaamheden, kapotte verlichting en het gebruik van het Baltimoreplein als opslagplaats voor onder meer bouwbedrijven", valt er te lezen in de petitie. 

Zo wordt er graag gezien dat de busbaan wordt verlegd waarover vorig jaar november een rondetafelgesprek is gevoerd waarbij vele ondernemers aanwezig waren. Ook wethouder Hilde van Garderen schoof aan bij het gesprek.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊