Minderjarige winkeldieven met tasers op zak aangehouden in Parkwijk
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Impressiefoto


Minderjarige winkeldieven met tasers op zak aangehouden in ParkwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 01 februari 2019 om 16:16 uur


Dinsdagavond heeft de politie twee minderjarige jongens aangehouden na een diefstal bij de Albert Heijn aan de Watercipresstraat.

Volgens de politie werden zij door het winkelpersoneel betrapt op diefstal waarna zij de twee jongens vasthielden tot de gealarmeerde politie kwam. Het tweetal gebruikte vervolgens een taser om los te komen en wisten zo te ontsnappen.

De politie startte een zoektocht in de omgeving waarna de verdachten door oplettende buurtbewoners werden herkend. De verdachten zijn door de recherche gehoord en zullen zich binnenkort voor de rechter mogen verantwoorden. Er zijn door de politie twee tasers in beslag genomen.


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.