29-jarige dronken vrouw moet rijbewijs inleveren na aanrijding op A6 bij Muziekwijk
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


29-jarige dronken vrouw moet rijbewijs inleveren na aanrijding op A6 bij Muziekwijk
Laatste update: zaterdag 02 februari 2019 - 17:20 uurEen 29-jarige vrouw heeft zaterdagochtend haar rijbewijs moeten inleveren nadat zij met drank op tegen de vangrail op de A6 botste. Dat meldt de politie.

Het ongeval vond rond 08.00 uur plaats ter hoogte van Muziekwijk. De vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht waar zij werd geholpen aan haar verwondingen. Tevens werd er ook bloed afgenomen waaruit bleek dat zij vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol op had.

Het voertuig werd geborgen door een bergingsbedrijf.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.