Klik om te vergroten


Politie zoekt getuigen van gewapende overval op koeriers in Molenbuurt
Laatste update: maandag 04 februari 2019 - 14:40 uurAfgelopen vrijdag werden drie koeriers overvallen in de Molenbuurt. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie moest een bedrijf rond 22.50 uur een aantal lachgastanks afleveren aan de Wipmolenweg. De 19-jarige koerier uit Amsterdam vervoerde zich samen met twee collega's per taxi naar het afleveradres.

Vuurwapens

Eenmaal aangekomen op het adres werden zij tijdens het uitladen plotseling geconfronteerd met een groep van ongeveer zeven mannen die met vuurwapens dreigden.

Eén van de koeriers raakte lichtgewond doordat hij werd geschopt en geslagen. Ook werd er een telefoon buitgemaakt. De verdachten gingen er vervolgens vandoor met de lachgastanks.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar de verdachten welke allen tussen de 17 en 21 jaar oud zijn en donkere kleding droegen.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

ReactiesMax Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.