Klik om te vergroten
Foto door: Hassan Buyatui


Gemeente biedt excuses aan voor plaatsen 'Buitenhuis' in Regenboogbuurt
Laatste update: dinsdag 26 februari 2019 - 18:48 uurDe gemeente Almere heeft per brief excuses aangeboden aan omwonenden van de Siennastraat waar eerder het 'Buitenhuis' werd geplaatst. Omwonenden waren niet op de hoogte van de plaatsing en startte een burgerinitiatief. 

Voor bewoners wordt er met terugwerkende kracht een inloopavond georganiseerd waarbij er informatie zal worden gegeven over het 'Buitenhuis' en het doel. Alhoewel de gemeente in de brief zegt zich te realiseren dat een inloopavond beter vooraf georganiseerd had moeten worden, hoopt de gemeente naar eigen zeggen 'een gezamenlijke oplossing te vinden'. 

Het 'Buitenhuis' stond eerder achter het station van Almere Buiten en moest wijken voor een nieuw te bouwen hotel. De gemeente besloot het 'Buitenhuis' te verplaatsen naar de Regenboogbuurt waar het zou dienen als bouwkeet.

 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.