Gemeente biedt excuses aan voor plaatsen 'Buitenhuis' in Regenboogbuurt
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door: Hassan Buyatui


Gemeente biedt excuses aan voor plaatsen 'Buitenhuis' in Regenboogbuurt
Laatste update: dinsdag 26 februari 2019 - 18:48 uurDe gemeente Almere heeft per brief excuses aangeboden aan omwonenden van de Siennastraat waar eerder het 'Buitenhuis' werd geplaatst. Omwonenden waren niet op de hoogte van de plaatsing en startte een burgerinitiatief. 

Voor bewoners wordt er met terugwerkende kracht een inloopavond georganiseerd waarbij er informatie zal worden gegeven over het 'Buitenhuis' en het doel. Alhoewel de gemeente in de brief zegt zich te realiseren dat een inloopavond beter vooraf georganiseerd had moeten worden, hoopt de gemeente naar eigen zeggen 'een gezamenlijke oplossing te vinden'. 

Het 'Buitenhuis' stond eerder achter het station van Almere Buiten en moest wijken voor een nieuw te bouwen hotel. De gemeente besloot het 'Buitenhuis' te verplaatsen naar de Regenboogbuurt waar het zou dienen als bouwkeet.

 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.