Klik om te vergroten


Plan voor bioscoop in centrum Almere Buiten van tafel geveegd
Laatste update: dinsdag 26 februari 2019 - 07:48 uurHet plan om een bioscoop te bouwen op het parkeerterrein nabij het Baltimoreplein in het centrum van Almere Buiten, gaat niet door. Dat melden meerdere bronnen exclusief aan Almere Nieuws. 

De exploitant kreeg tot eind vorig jaar de tijd om met een plan te komen nadat eerdere uitwerkingen niet hebben geleid tot voldoende steun. Ook werd er door omringende ondernemers gevreesd voor wegblijven van winkelend publiek wanneer het parkeerterrein zou verdwijnen en er alleen nog parkeergarages beschikbaar zouden zijn. 

Tekst gaat verder hieronder verder (?)

Onder inwoners ontstond verbazing voor het plan om een bioscoop te bouwen doordat een bioscoop elders in de stad niet bepaald volle zalen trekt. 

Hotel 

Wel is het plan rond om een hotel te bouwen achter het station van Almere Buiten, hiervoor gaf de gemeente al eerder akkoord. 

Naar verwachting start de bouw van het hotel in april.

 

 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.