PVV-raadslid vervangen
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


PVV-raadslid vervangen
Laatste update: dinsdag 26 februari 2019 - 18:53 uurPVV-raadslid Arnoud Ravestein heeft zijn werkzaamheden voor de PVV in Almere neergelegd en is vervangen door partijgenoot Juliën van der Kolk.

Van der Kolk zal komende donderdag tijdens de politieke markt worden geïnstalleerd.

Volgens de PVV kon Ravestein zijn raadswerk niet langer combineren met zijn baan en is daarom genoodzaakt geweest om het werk neer te leggen. Ravestein zat sinds maart vorig jaar in de raad.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.