Man aangehouden na steekpartij in Filmwijk
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Man aangehouden na steekpartij in Filmwijk
Laatste update: dinsdag 05 maart 2019 - 20:11 uurDe politie heeft een man aangehouden na een steekpartij aan de Grace Kellystraat waarbij dinsdagochtend een 36-jarige man gewond raakte.

Volgens de politie is de verdachte een 35-jarige man uit Almere, op dit moment wordt zijn betrokkenheid bij de steekpartij onderzocht.

Dinsdagochtend rond 08.00 uur ontving de meldkamer een melding over de steekpartij waarna de hulpdiensten uitrukten, de gewonde is uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.