Uitkomst bewonersavond: bouwkeet in Regenboogbuurt gaat weg
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenAmbtenaren van de gemeente geven uitleg over de bouwkeet. (foto door Patrick Moses Fotografie)


Uitkomst bewonersavond: bouwkeet in Regenboogbuurt gaat weg
Laatste update: dinsdag 05 maart 2019 - 20:58 uurEen bewonersavond waar dinsdagavond vele bewoners van de Regenboogbuurt op af zijn gekomen, heeft geleid tot de uitkomst dat de bouwkeet zal worden weggehaald door de gemeente.

In februari werd de bouwkeet geplaatst op een grasveld nabij de Siennastraat en leidde tot veel woede onder omwonenden, omdat er over de bouwkeet niet was gecommuniceerd richting bewoners. 

De bouwkeet werd verplaatst naar de Regenboogbuurt nadat deze in het centrum van Almere Buiten moest wijken voor de komst van een hotel.

Zes weken

Tijdens de bewonersavond ontstonden er felle discussies tussen de gemeente en buurtbewoners, wat dus effect heeft gehad.

De gemeente heeft toegezegd de bouwkeet binnen zes weken van het grasveld te verwijderen om elders te plaatsen. Naar een vervangende plek voor de bouwkeet wordt per direct gestart.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.