Petitie van Vis à Vis aangeboden aan gemeenteraad voor behoud huidige locatie
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Petitie van Vis à Vis aangeboden aan gemeenteraad voor behoud huidige locatie
Laatste update: vrijdag 10 mei 2019 - 15:49 uurTheatergezelschap Vis à Vis heeft donderdagavond tijdens de politieke markt op het stadhuis een petitie aangeboden aan de gemeenteraad met het doel de huidige locatie nabij het Almeerderstrand te kunnen behouden.

De petitie werd in totaal meer dan 15.000 keer ondertekend. Voorafgaand aan het aanbieden van de petitie werd er op het Stadhuisplein nog een onaangekondigde demonstratie gehouden waarvoor de politie werd opgeroepen.

Tekst gaat hieronder verder (info)

De gemeente heeft plannen om de locatie te gebruiken voor woningbouw. Op donderdag 16 mei zal de gemeenteraad een beslissing moeten nemen over de huidige locatie, wat mogelijk leidt tot het gedwongen vertrek van Vis à Vis.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.