Cameratoezicht Schoutstraat in Almere Stad uitgebreid
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Cameratoezicht Schoutstraat in Almere Stad uitgebreidGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zaterdag 18 mei 2019 om 15:33 uur


Het cameratoezicht rondom de Schoutstraat in het centrum van Almere Stad is uitgebreid. Dat meldt het college van B&W middels een brief aan de gemeenteraad.

In het gebied hingen al camera's, maar dat is nu uitgebreid met een 'multisensor' camera die 360 graden kan draaien: "deze 360 graden camera zorgt voor nog beter zicht op het kwetsbare gebied", aldus het college.

Avondwinkel

Volgens het college zetten politie en gemeente in op het tegengaan van parkeer- en verkeeroverlast van bezoekers van de avondwinkel. Een onderdeel daarvan is de inzet van een dynamische paal die in de avonduren kan worden ingeschakeld zodat er geen auto's voor de deur kunnen parkeren en ook niet hard langs kunnen rijden.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Het college zegt samen met onder meer de politie in contact te blijven met omwonenden om de overlast te monitoren en op te treden waar nodig.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.