Straatroof in Almere Haven
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Straatroof in Almere HavenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 11 juni 2019 om 23:19 uur


De politie is dinsdagavond op zoek naar twee personen na een straatroof aan de Havenzicht in Almere Haven.

Volgens de politie vond de beroving rond 23.00 uur plaats en zijn de twee verdachten vervolgens gevlucht. Informatie over een eventuele buit en slachtoffers is nog niet bekend.

Tekst gaat hieronder verder (info)

De verdachten zijn twee donkergetinte jongens waarvan één breed en de ander slank. Eén droeg een blauwe jas en een zwarte trui. Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op met de politie via 0900-8844, onder meer is er een Burgernet-actie gestart.


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.