Skyline van Almere nu ook beschikbaar om aan de muur te hangen
Klik om te vergroten
Afbeelding: aangeleverd


Skyline van Almere nu ook beschikbaar om aan de muur te hangenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 18 juli 2019 om 10:42 uur


Altijd al de skyline van Almere aan de muur willen hebben? Sinds kort is het mogelijk: ondernemers van City Shapes hebben dankzij het combineren van technologie, design en moderne ambacht een unieke wanddecoratie bedacht - namelijk de skyline van Almere!

City Shapes maakt skylines van de mooiste plekken ter wereld: alles wordt gemaakt met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde lasertechnologie ter wereld. Er wordt gewerkt met mooie en duurzame houtsoorten. Alle producten (van ontwerp tot eindproduct) worden gemaakt in de eigen werkplaats en kantoor in Hoogvliet.

Skylines

Inmiddels heeft het bedrijf al skylines van meer dan 100 steden in het groeiende assortiment. Van bekende wereldsteden, maar ook uit Nederland.

"Wij kregen steeds meer het idee om ook skylines van wat kleinere steden te ontwikkelen. Nadat we onze eigen aanpak gebruiken om met de locals samen te werken, kregen we via Facebook vaak de suggestie om Almere ook op deze manier te realiseren. Wij hebben al skylines gemaakt van diverse grote Nederlandse steden, maar Almere zat daar nog niet bij. Dus toen besloten wij onze handen uit de mouwen te steken!", vertelt Giorgos Brentjes.

Verborgen pareltjes

In plaats van op internet naar bekende Almeerse gebouwen te zoeken, benaderden zij Almeerders via Facebook: "Op deze manier maken wij het wat persoonlijker. De inwoners konden ons ook wijzen op verborgen pareltjes. Want wij kunnen wel dingen kiezen, maar weten natuurlijk niet wat er echt speelt in een gemeente of stad."

Wat er op de skyline te zien is? City Shapes kreeg van veel mensen bijvoorbeeld de suggestie om de skyline vanaf het Weerwater erin te verwerken. Daarnaast is ook Kasteel Almere te zien en de olifanten langs de snelweg.

"Het is best uniek om een skyline in een 'skyline' te verwerken, maar dat maakt de Almeerse skyline juist weer apart. Al met al hebben wij een mooie skyline ontwikkeld met aandacht voor zoveel mogelijk!", vertelt Brentjes verder.

Wereldkaarten

Een ander product van City Shapes is de unieke houten wereldkaart. "Met gedetailleerde contouren en ingegraveerde landsgrenzen. Met behulp van ons magneet-ophangsysteem hangt de wereldkaart 1 centimeter van de muur, wat zorgt voor een prachtig 3D-effect aan de muur", aldus Brentjes.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Meer informatie over de skyline van Almere of het bestellen hiervan is beschikbaar op de website van City Shapes.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.