Coen & Sander nieuwe presentatoren Strandfestival Zand
Klik om te vergroten
Afbeelding: aangeleverd


Coen & Sander nieuwe presentatoren Strandfestival ZandGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 23 juli 2019 om 19:31 uur


Coen & Sander zijn de nieuwe presentatoren van Strandfestival ZAND dat op zaterdag 24 augustus 2019 plaatsvindt op het strand van Almere. Ook treedt het 538-duo op als DJ-act, waarbij ze het festival feestelijk afsluiten op het hoofdpodium. Met de toevoeging van Coen & Sander is de line-up voor de twaalfde editie van ZAND compleet.

"Coen & Sander stonden al vaker op ZAND, maar beleven hun primeur als hosts van het festival. Ze nemen daarbij het stokje over van Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge, die de afgelopen edities gastvrouw en -heer waren", aldus de organisatie in een verklaring.

Vernieuwde opzet

Het nieuwe presentatieduo past in de vernieuwde opzet van het evenement. Naast het vertrouwde hoofdpodium, heeft het festival dit jaar twee nieuwe podia met ieder een eigen muzikaal thema: ZAND Danst en ZAND Feest. De line-up is daarbij flink uitgebreid: in totaal staan bijna twintig acts op ZAND, waaronder André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex & Deuxperience, Kraantje Pappie, Maan, Tino Martin, Snollebollekes, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo en Kris Kross Amsterdam.

Ook is er een speciaal 'ontdek-thema', waarbij er op het festivalterrein allerlei activiteiten, terrasjes, beachbarren en winkeltjes zijn te vinden.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.