Almeerder (23) raakt gewond bij schietpartij in Stedenwijk
Klik om te vergroten


Almeerder (23) raakt gewond bij schietpartij in StedenwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zondag 04 augustus 2019 om 11:45 uur


In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een schietpartij plaatsgevonden aan de Dokkumlaan in Stedenwijk. Dat meldt de politie. 

Volgens de politie vond de schietpartij rond 03.45 uur plaats, toen er meerdere kogels werden afgevuurd op een 23-jarige man. Het slachtoffer raakte hierbij gewond en werd later overgebracht naar het ziekenhuis. Naast dat de man werd geraakt, werden ook een plantenbak en nabijgelegen woning geraakt door vliegende kogels.

De omgeving is bepaalde tijd afgezet geweest voor onderzoek. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Redactioneel: volgens de politie zou het incident in onderstaande melding hebben plaatsgevonden op de Lemmerstraat, dit is later in een persbericht hersteld naar de Dokkumlaan.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.