Politie zoekt getuigen van overval in Noorderplassen
Klik om te vergroten


Politie zoekt getuigen van overval in NoorderplassenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 03 september 2019 om 18:34 uur


De politie is op zoek naar getuigen van een overval in Noorderplassen in de nacht van maandag op dinsdag.

Volgens de politie vond de overval tussen 02.10 en 02.20 uur plaats op een parkeerplaats aan het Gangboord toen het slachtoffer uit zijn geparkeerde auto stapte toen twee jongens hem passeerde en hem vervolgens mishandelde.

De man werd uiteindelijk beroofd van zijn horloge waarna het tweetal wegrende in de richting van de Kruidenwijk.

Signalementen

De politie zoekt naar de twee verdachten die tussen de 15 en 20 jaar oud worden geschat.

De eerste verdachte is een donker getinte man met een opvallend brede neus, van ongeveer 1.80 lang en met een normaal postuur. Hij droeg een donkerblauwe windjack en onder zijn jas droeg hij een lichtgrijs vest. Hij droeg ook een lichtgrijze joggingbroek van vermoedelijk het merk Nike. Zijn tanden waren opvallend wit en groot.

De tweede verdachte is een donker getinte man van ongeveer 1.80 meter lang met een normaal postuur. Ook hij droeg een donkerblauw windjack, maar opvallend aan deze jas is dat de onderkant een stuk lichter is dan aan de bovenkant. Hij droeg ook een capuchon over zijn hoofd. Zijn joggingsbroek was blauw.

Getuigenoproep

Tekst gaat hieronder verder (info)

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.