Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Almeerder (25) ernstig mishandeld in centrum Almere Stad

Almeerder (25) ernstig mishandeld in centrum Almere Stad

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 25-jarige man uit Almere ernstig mishandeld aan de Marktmeesterstraat. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie vond de mishandeling rond 01.00 uur plaats nadat de man eerder al in aanraking was gekomen met de twee verdachten op de Grote Markt. De man werd opgewacht door het tweetal.

Omstanders

Uit camerabeelden blijkt dat meerdere omstanders de mishandeling hebben gezien en ook hebben gefilmd. De politie komt graag in contact met deze omstanders omdat deze beelden kunnen helpen bij het onderzoek.

Er wordt tevens gezocht naar de twee verdachten: beide verdachten zijn licht getint en naar schatting rond de 25 jaar. Zij waren beide donker gekleed en droegen zwarte schoenen. Eén van de verdachten had opvallend witte schoenzolen.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.2 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.3 ℃ (08.20 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)