Almeerder (25) ernstig mishandeld in centrum Almere Stad
Klik om te vergroten


Almeerder (25) ernstig mishandeld in centrum Almere StadGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 03 september 2019 om 18:38 uur


In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 25-jarige man uit Almere ernstig mishandeld aan de Marktmeesterstraat. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie vond de mishandeling rond 01.00 uur plaats nadat de man eerder al in aanraking was gekomen met de twee verdachten op de Grote Markt. De man werd opgewacht door het tweetal.

Omstanders

Uit camerabeelden blijkt dat meerdere omstanders de mishandeling hebben gezien en ook hebben gefilmd. De politie komt graag in contact met deze omstanders omdat deze beelden kunnen helpen bij het onderzoek.

Er wordt tevens gezocht naar de twee verdachten: beide verdachten zijn licht getint en naar schatting rond de 25 jaar. Zij waren beide donker gekleed en droegen zwarte schoenen. Eén van de verdachten had opvallend witte schoenzolen.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.