❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Lucardi opent deuren in centrum Almere BuitenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 23 oktober 2019 om 10:38 uur


Lucardi Juwelier heeft zich gevestigd aan het Noordeinde in Almere Buiten, waar voorheen een vestiging van Vodafone gevestigd zat. Om de opening van Lucardi Almere Buiten te vieren kunnen bezoekers een aantal dagen profiteren van openingsdeals, waarbij er korting wordt gegeven op onder andere een Casio retro horloge, zilveren en gouden ringen.

"Het Lucardi team staat klaar om iedereen van passend advies en tips op het gebied van sieraden te voorzien", vertelt een woordvoerder. Vanaf vorige week donderdag kunnen bezoekers terecht voor een breed assortiment aan sieraden en horloges waaronder ook trouwringen en naamkettingen, maar ook services als gaatjes schieten, piercing zetten en gravures. De winkel zal van maandag tot en met zondag geopend zijn.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Lucardi is inmiddels een gevestigde naam in de markt voor sieraden en horloges. Ook dit jaar is Lucardi uitgeroepen tot beste winkelketen en beste webshop op het gebied van mode accessoires. De juweliersketen heeft inmiddels 119 filialen die verspreid zitten over heel Nederland.

[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.