Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Lucardi opent deuren in centrum Almere Buiten

Lucardi opent deuren in centrum Almere Buiten

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Lucardi Juwelier heeft zich gevestigd aan het Noordeinde in Almere Buiten, waar voorheen een vestiging van Vodafone gevestigd zat. Om de opening van Lucardi Almere Buiten te vieren kunnen bezoekers een aantal dagen profiteren van openingsdeals, waarbij er korting wordt gegeven op onder andere een Casio retro horloge, zilveren en gouden ringen.

"Het Lucardi team staat klaar om iedereen van passend advies en tips op het gebied van sieraden te voorzien", vertelt een woordvoerder. Vanaf vorige week donderdag kunnen bezoekers terecht voor een breed assortiment aan sieraden en horloges waaronder ook trouwringen en naamkettingen, maar ook services als gaatjes schieten, piercing zetten en gravures. De winkel zal van maandag tot en met zondag geopend zijn.

Lucardi is inmiddels een gevestigde naam in de markt voor sieraden en horloges. Ook dit jaar is Lucardi uitgeroepen tot beste winkelketen en beste webshop op het gebied van mode accessoires. De juweliersketen heeft inmiddels 119 filialen die verspreid zitten over heel Nederland.


[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.148
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 14.8 ℃
Voelt als 14.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 14.8 ℃ (01.40 uur)
Hoogst 15.9 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog