Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Zaterdag 30 november: Sinterklaasbingo in Almere Buiten

Zaterdag 30 november: Sinterklaasbingo in Almere Buiten

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Op zaterdag 30 november vindt in Almere Buiten voor het derde jaar op rij VlogPiet's Sinterklaasbingo XL plaats! Zoals voorgaande jaren geldt, vol is vol - wees dus op tijd met reserveren. 

Je maakt tijdens de bingo kans op zo'n 45 prijzen via de bingo (18 rondes), aansluitende loterij en het rad van fortuin. Naast VlogPiet zijn er ook andere Zwarte Pieten aanwezig en hebben wij vernomen dat ook de goedheiligman bovengenoemde datum in het grote boek heeft staan..

Klik hier voor meer informatie/reserveren.

De bingo wordt een tikkie ordinair en is zeker niet geschikt voor de allerkleinsten. Wil je zeker zijn van je plekje? Reserveer dan snel. Je hebt tot 14 november de tijd om de betaling te voltooien, je ontvangt een dag vóór 14 november nog een herinnering per e-mail wanneer je de betaling nog niet hebt verricht. Is je reservering vervallen? Dan kun je gewoon opnieuw reserveren mits er natuurlijk nog plek is!

De bingo is inmiddels al voor 75 procent volgeboekt. Heb je een cadeautje gekocht voor iemand om diegene in het zonnetje te zetten en wil je dat graag doen via Sinterklaas? Mail ons via info@almere-nieuws.nl, we maken dan zelfs het gedicht voor je!


[Ad] Wil jij vijf euro korting op je eerste bestelling bij online supermarkt Picnic? - Klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.3 ℃
Voelt als 4.9 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)