Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Deliveroo nu ook beschikbaar in Almere

Afbeelding: aangeleverd

Deliveroo nu ook beschikbaar in Almere

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Deliveroo breidt uit naar Almere: sinds kort kunnen bijna 210.000 inwoners thuis genieten van de bezorgmaaltijden van onder meer Bagels and Beans, Pokebowls Maido, Taco Y Mas.

Deliveroo startte in 2015 met het aanbieden van het maaltijdplatform in Nederland, waarbij Amsterdam de primeur kreeg. In vier jaar tijd is het platform flink gegroeid en inmiddels is Deliveroo beschikbaar in 15 steden.
 

50 restaurants 

Deliveroo trapt in Almere af met 50 restaurantpartners. Bezorging is ook mogelijk bij restaurants die eerder niet beschikbaar waren voor bezorging, zoals Five Guys, Pallas Athene, Burger ‘n Shake, Het Gouden Huis, Taco y Mas, Viscircus Gebroeders Koning, Hudson en KFC.

De ambitie is om het aanbod in de komende maanden uit te breiden. Deliveroo wil de allerbeste lokale restaurants aan de deur van mensen krijgen. 

Almere is de vijftiende Nederlandse stad voor Deliveroo. Het platform is actief in Amsterdam, Amstelveen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Scheveningen, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Nijmegen, Arnhem. 

Lancering

De lancering in Almere werd eerder deze maand gevierd met een bike-in in het centrum, waar voorbijgangers een gratis maaltijd konden scoren.

"Wij zagen de vraag in Almere naar ons platform toenemen. Wij bieden de Almeerders graag het gemak van bestellen van al hun favorieten via ons platform. Van de bekende en kwalitatieve ketens, tot dat familierestaurant en dat geweldige Poké Bowls tentje; wij willen altijd een optie bieden. Van horecaondernemers horen wij dat dit een kans is om hun omzet te vergroten", vertelt Stijn Verstijnen (General Manager Nederland).

Eten bestellen kan via de website van Deliveroo. Daarnaast heeft Deliveroo een app die zowel in de Play Store als App Store te vinden is.


[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.148
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 15.7 ℃
Voelt als 15.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 15.7 ℃ (00.20 uur)
Hoogst 15.9 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog