❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten
Afbeelding: aangeleverd


Deliveroo nu ook beschikbaar in AlmereGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 04 november 2019 om 13:45 uur


Deliveroo breidt uit naar Almere: sinds kort kunnen bijna 210.000 inwoners thuis genieten van de bezorgmaaltijden van onder meer Bagels and Beans, Pokebowls Maido, Taco Y Mas.

Deliveroo startte in 2015 met het aanbieden van het maaltijdplatform in Nederland, waarbij Amsterdam de primeur kreeg. In vier jaar tijd is het platform flink gegroeid en inmiddels is Deliveroo beschikbaar in 15 steden.
 

50 restaurants 

Deliveroo trapt in Almere af met 50 restaurantpartners. Bezorging is ook mogelijk bij restaurants die eerder niet beschikbaar waren voor bezorging, zoals Five Guys, Pallas Athene, Burger ‘n Shake, Het Gouden Huis, Taco y Mas, Viscircus Gebroeders Koning, Hudson en KFC.

De ambitie is om het aanbod in de komende maanden uit te breiden. Deliveroo wil de allerbeste lokale restaurants aan de deur van mensen krijgen. 

Almere is de vijftiende Nederlandse stad voor Deliveroo. Het platform is actief in Amsterdam, Amstelveen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Scheveningen, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Nijmegen, Arnhem. 

Lancering

De lancering in Almere werd eerder deze maand gevierd met een bike-in in het centrum, waar voorbijgangers een gratis maaltijd konden scoren.

"Wij zagen de vraag in Almere naar ons platform toenemen. Wij bieden de Almeerders graag het gemak van bestellen van al hun favorieten via ons platform. Van de bekende en kwalitatieve ketens, tot dat familierestaurant en dat geweldige Poké Bowls tentje; wij willen altijd een optie bieden. Van horecaondernemers horen wij dat dit een kans is om hun omzet te vergroten", vertelt Stijn Verstijnen (General Manager Nederland).

Tekst gaat hieronder verder (info)

Eten bestellen kan via de website van Deliveroo. Daarnaast heeft Deliveroo een app die zowel in de Play Store als App Store te vinden is.

[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.