[Foto's] Halloween Run in Almere Buiten groot succes
Klik om te vergrotenFoto's door: Patrick Moses Fotografie


[Foto's] Halloween Run in Almere Buiten groot succesGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zaterdag 26 oktober 2019 om 15:21 uur


Ruim vijfhonderd deelnemers hebben vrijdag meegedaan aan de Halloween Run in Almere Buiten, de organisatie spreekt van een geslaagde editie. Het vijf kilometer lange parcours was voor deelnemers een angstaanjagend parcours waarbij zij tientallen horrorfiguren tegenkwamen maar ook de stuipen op het lijf werden gejaagd door verschillende schrikeffecten.

Zó hard schrikken dat je van angst in je broek plast - de deelneemster bij wie het gebeurde tijdens de Halloween Run kon er na afloop gelukkig hard om lachen: "Ik vond het zo eng. Het gebeurde gewoon.” Vanzelfsprekend was zij niet de enige loper die doodsangsten uitstond tijdens de engste run van Nederland.

Stadsbus

Het begon al meteen goed toen de deelnemers bij de start direct een donkere stadsbus, midden op het Globeplein in Almere Buiten, moesten doorlopen. In het donker, niet wetende wat daar ging gebeuren. "En het ergste is dat je gewoon weet dat er iets gaat gebeuren. En tóch schrik je je kapot als er dan ineens zo’n acteur, uitgedost in een of ander horrorpak, opstaat en begint te krijsen. Ja, hart in mijn keel", vertelt deelnemer Mark de Boer.

Na de stadsbus volgden onder andere een ‘verlaten’ en eveneens donkere parkeergarage en een stadspark vol met figuren die je liever niet zou tegenkomen.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Volgens deelnemers leek de run enger dan de editie van vorig jaar. Heel gek is dat overigens ook niet, volgens organisator Jefry Visser is dat precies de bedoeling van dit evenement: "Ieder jaar proberen we te vernieuwen en dat betekent dus ook dat alle deelnemers nooit kunnen weten waar en wanneer de acteurs opduiken. Heel gaaf om te zien dat we dit jaar helemaal uitverkocht waren. Er kon geen deelnemer meer bij."

[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.

Foto's (6)

-
-
-
-
-
-

Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.