Verbindt je met ons!

(Advertentie verbergen?)

Entertainment

[Foto's] Halloween Run in Almere Buiten groot succes

Foto's door: Patrick Moses Fotografie

[Foto's] Halloween Run in Almere Buiten groot succes

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Ruim vijfhonderd deelnemers hebben vrijdag meegedaan aan de Halloween Run in Almere Buiten, de organisatie spreekt van een geslaagde editie. Het vijf kilometer lange parcours was voor deelnemers een angstaanjagend parcours waarbij zij tientallen horrorfiguren tegenkwamen maar ook de stuipen op het lijf werden gejaagd door verschillende schrikeffecten.

Zó hard schrikken dat je van angst in je broek plast - de deelneemster bij wie het gebeurde tijdens de Halloween Run kon er na afloop gelukkig hard om lachen: "Ik vond het zo eng. Het gebeurde gewoon.” Vanzelfsprekend was zij niet de enige loper die doodsangsten uitstond tijdens de engste run van Nederland.

Stadsbus

Het begon al meteen goed toen de deelnemers bij de start direct een donkere stadsbus, midden op het Globeplein in Almere Buiten, moesten doorlopen. In het donker, niet wetende wat daar ging gebeuren. "En het ergste is dat je gewoon weet dat er iets gaat gebeuren. En tóch schrik je je kapot als er dan ineens zo’n acteur, uitgedost in een of ander horrorpak, opstaat en begint te krijsen. Ja, hart in mijn keel", vertelt deelnemer Mark de Boer.

Na de stadsbus volgden onder andere een ‘verlaten’ en eveneens donkere parkeergarage en een stadspark vol met figuren die je liever niet zou tegenkomen.

Volgens deelnemers leek de run enger dan de editie van vorig jaar. Heel gek is dat overigens ook niet, volgens organisator Jefry Visser is dat precies de bedoeling van dit evenement: "Ieder jaar proberen we te vernieuwen en dat betekent dus ook dat alle deelnemers nooit kunnen weten waar en wanneer de acteurs opduiken. Heel gaaf om te zien dat we dit jaar helemaal uitverkocht waren. Er kon geen deelnemer meer bij."


[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.

Foto's (6)


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Laatste tweets van Max

Je kunt Max ook volgen op Instagram en Facebook.

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.5 ℃
Voelt als 3.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.8 ℃ (03.47 uur)
Hoogst 6.5 ℃ (11.04 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)