Verbindt je met ons!

Deals via Almere Nieuws

Samen met onze partners hebben wij een aantal deals beschikbaar welke mogelijk interessant zijn voor jou als lezer! Klik op 'meer informatie' om doorgeschakeld te worden naar onze partner.

- Philips Hue slimme verlichting Startpakket t.w.v. €304,75 bij Energiecadeau XL

Aangeboden door Vattenfall

Meer informatie


- De beste hotels, de beste deals!

Aangeboden door Hotels.nl

Meer informatie


- Sluit nu jouw reisverzekering af via OHRA: ga goed voorbereid op reis! -

Aangeboden door OHRA

Meer informatie


- Alle aanbiedingen in 1 app!

Aangeboden door Reclamefolder

Meer informatie


- De beste Sim Only Deals speciaal voor jou, je kunt zelf samenstellen!

Aangeboden door Simpel

Meer informatie


- 10% korting op je nieuwe bril bij Charlie Temple!

Aangeboden door Charlie Temple

Meer informatie


- Een uniek assortiment in de winkels van RataPlan!

Aangeboden door RataPlan

Meer informatie


- Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic!

Aangeboden door Picnic

Meer informatie

niets meer
missen?

Entertainment

[Foto's] Halloween Run in Almere Buiten groot succes

Foto's door: Patrick Moses Fotografie

[Foto's] Halloween Run in Almere Buiten groot succes

Ruim vijfhonderd deelnemers hebben vrijdag meegedaan aan de Halloween Run in Almere Buiten, de organisatie spreekt van een geslaagde editie. Het vijf kilometer lange parcours was voor deelnemers een angstaanjagend parcours waarbij zij tientallen horrorfiguren tegenkwamen maar ook de stuipen op het lijf werden gejaagd door verschillende schrikeffecten.

Zó hard schrikken dat je van angst in je broek plast - de deelneemster bij wie het gebeurde tijdens de Halloween Run kon er na afloop gelukkig hard om lachen: "Ik vond het zo eng. Het gebeurde gewoon.” Vanzelfsprekend was zij niet de enige loper die doodsangsten uitstond tijdens de engste run van Nederland.

Stadsbus

Het begon al meteen goed toen de deelnemers bij de start direct een donkere stadsbus, midden op het Globeplein in Almere Buiten, moesten doorlopen. In het donker, niet wetende wat daar ging gebeuren. "En het ergste is dat je gewoon weet dat er iets gaat gebeuren. En tóch schrik je je kapot als er dan ineens zo’n acteur, uitgedost in een of ander horrorpak, opstaat en begint te krijsen. Ja, hart in mijn keel", vertelt deelnemer Mark de Boer.

Na de stadsbus volgden onder andere een ‘verlaten’ en eveneens donkere parkeergarage en een stadspark vol met figuren die je liever niet zou tegenkomen.

Volgens deelnemers leek de run enger dan de editie van vorig jaar. Heel gek is dat overigens ook niet, volgens organisator Jefry Visser is dat precies de bedoeling van dit evenement: "Ieder jaar proberen we te vernieuwen en dat betekent dus ook dat alle deelnemers nooit kunnen weten waar en wanneer de acteurs opduiken. Heel gaaf om te zien dat we dit jaar helemaal uitverkocht waren. Er kon geen deelnemer meer bij."


[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


26-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.
Actuele artikelen

Ben jij de 26.396
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 22.6 ℃
Voelt als 22.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 22.6 ℃ (00.49 uur)
Hoogst 23.4 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog