❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Overval op winkel in Tussen de VaartenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 07 november 2019 om 12:52 uur


Donderdag aan het begin van de middag hebben twee personen een overval gepleegd op een winkel aan de Rembrandtweg. Dat meldt de politie.

Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk iets is buitgemaakt. 

De politie zoekt in de omgeving naar twee licht getinte jongens met zwarte hoodies (rood/witte letters), joggingsbroeken en zwart-witte sneakers. 

Tekst gaat hieronder verder (info)

Wanneer iemand de verdachten ziet, wordt er geadviseerd om deze niet zelf te benaderen maar om het alarmnummer 112 te bellen. 

[Ad] Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic? Gebruik de kortingcode ALMERE23 - Boodschappen bij je thuis bezorgd vanaf 25 euro! Klik hier om Picnic te downloaden.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.