Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Vis à Vis mag blijven op de huidige locatie

Het theatergezelschap verspreidde witte rook na de beslissing op het stadhuis.

Vis à Vis mag blijven op de huidige locatie

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Na jarenlange onzekerheid heeft Vis à Vis donderdagavond het verlossende woord gehoord: het theatergezelschap mag blijven op de huidige locatie aan het Almeerderstrand. Vis à Vis zette deze beslissing kracht bij door 'witte rook' te verspreiden vóór het gemeentehuis, ter verbeelding van het genomen besluit.

Vis à Vis zou in de toekomst moeten verplaatsen vanwege geplande woningbouw, maar mag toch op de locatie blijven. De gemeente heeft voor de voorgenomen woningbouw in het gebied, andere maatregelen getroffen. Een openstaand punt is nog de inpassing in het gebied en de kosten hiervoor. De gemeente Almere heeft zich uitgesproken hier tot een goede oplossing te willen komen. Daar heeft Vis à Vis dan ook het volste vertrouwen in.

De volgende partijen stemden vóór het behoud van Vis: Leefbaar Almere, Partij voor de dieren, PvdA, SP, ChristenUnie, PVV, D66, CDA, GroenLinks, AP/OPA, VVD en Fractie Buyatui.


[Ad] Wil jij vijf euro korting op je eerste bestelling bij online supermarkt Picnic? - Klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.2 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)