❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten
Het theatergezelschap verspreidde witte rook na de beslissing op het stadhuis.


Vis à Vis mag blijven op de huidige locatieGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 08 november 2019 om 11:54 uur


Na jarenlange onzekerheid heeft Vis à Vis donderdagavond het verlossende woord gehoord: het theatergezelschap mag blijven op de huidige locatie aan het Almeerderstrand. Vis à Vis zette deze beslissing kracht bij door 'witte rook' te verspreiden vóór het gemeentehuis, ter verbeelding van het genomen besluit.

Vis à Vis zou in de toekomst moeten verplaatsen vanwege geplande woningbouw, maar mag toch op de locatie blijven. De gemeente heeft voor de voorgenomen woningbouw in het gebied, andere maatregelen getroffen. Een openstaand punt is nog de inpassing in het gebied en de kosten hiervoor. De gemeente Almere heeft zich uitgesproken hier tot een goede oplossing te willen komen. Daar heeft Vis à Vis dan ook het volste vertrouwen in.

Tekst gaat hieronder verder (info)

De volgende partijen stemden vóór het behoud van Vis: Leefbaar Almere, Partij voor de dieren, PvdA, SP, ChristenUnie, PVV, D66, CDA, GroenLinks, AP/OPA, VVD en Fractie Buyatui.

[Ad] Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic? Gebruik de kortingcode ALMERE23 - Boodschappen bij je thuis bezorgd vanaf 25 euro! Klik hier om Picnic te downloaden.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.