❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


18-jarige man beroofd door zeven personen in Almere BuitenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 08 november 2019 om 16:38 uur


De politie zoekt naar getuigen van een beroving aan het Gerrit Schultepad in Almere Buiten.

Volgens de politie vond de beroving plaats tussen 21.30 en 22.00 uur toen het slachtoffer in de buurt van het Meridiaanpark fietste waar hij door een groep van zeven personen werd tegengehouden. Eén van de mannen vroeg het slachtoffer wat voor telefoon hij bij zich had.

Toen het slachtoffer antwoordde, begonnen de mannen in zijn jaszakken te voelen. Toen de daders de telefoon en portemonnee van het slachtoffer hadden gevonden en daarna zijn fiets in het water hadden gegooid, gingen zij er in verschillende richtingen vandoor. Drie van hen renden over het fietspad in de richting van school De Buitenburcht. Eén van hen rende in de richting van de Victoria Regiastraat. Twee anderen renden weg in de richting van de Korenbloemweg.

Signalementen

De jonge mannen waren allemaal ongeveer tussen de 1.75-1.80 meter lang en rond de 18 à 19 jaar oud. Ze hadden een donker getint uiterlijk en waren in het zwart gekleed. 

Eén van hen had een jas van het merk “The North Face” aan. Eén van de jongemannen had een afwijkend signalement ten opzichte van de anderen. Hij was ongeveer 1.60 meter lang, had een donker getint uiterlijk en had kaal of kort geschoren haar.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

[Ad] Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic? Gebruik de kortingcode ALMERE23 - Boodschappen bij je thuis bezorgd vanaf 25 euro! Klik hier om Picnic te downloaden.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.