Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

18-jarige man beroofd door zeven personen in Almere Buiten

18-jarige man beroofd door zeven personen in Almere Buiten

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De politie zoekt naar getuigen van een beroving aan het Gerrit Schultepad in Almere Buiten.

Volgens de politie vond de beroving plaats tussen 21.30 en 22.00 uur toen het slachtoffer in de buurt van het Meridiaanpark fietste waar hij door een groep van zeven personen werd tegengehouden. Eén van de mannen vroeg het slachtoffer wat voor telefoon hij bij zich had.

Toen het slachtoffer antwoordde, begonnen de mannen in zijn jaszakken te voelen. Toen de daders de telefoon en portemonnee van het slachtoffer hadden gevonden en daarna zijn fiets in het water hadden gegooid, gingen zij er in verschillende richtingen vandoor. Drie van hen renden over het fietspad in de richting van school De Buitenburcht. Eén van hen rende in de richting van de Victoria Regiastraat. Twee anderen renden weg in de richting van de Korenbloemweg.

Signalementen

De jonge mannen waren allemaal ongeveer tussen de 1.75-1.80 meter lang en rond de 18 à 19 jaar oud. Ze hadden een donker getint uiterlijk en waren in het zwart gekleed. 

Eén van hen had een jas van het merk “The North Face” aan. Eén van de jongemannen had een afwijkend signalement ten opzichte van de anderen. Hij was ongeveer 1.60 meter lang, had een donker getint uiterlijk en had kaal of kort geschoren haar.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie.


[Ad] Wil jij vijf euro korting op je eerste bestelling bij online supermarkt Picnic? - Klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.148
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 14.8 ℃
Voelt als 14.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 14.8 ℃ (01.40 uur)
Hoogst 15.9 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog