Steekpartij in Bouwmeesterbuurt
Klik om te vergroten


Steekpartij in BouwmeesterbuurtGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zaterdag 30 november 2019 om 06:28 uur


Aan de E.F. van den Banweg in Bouwmeesterbuurt heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een steekpartij plaatsgevonden. Dat meldt de politie. 

Volgens de politie vond de steekpartij rond 02.15 uur plaats waarna een traumahelikopter werd opgeroepen om medische assistentie te verlenen aan het slachtoffer.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Het is nog niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht door de politie, ook hoe het met het slachtoffer gaat is vooralsnog onbekend.

[Ad] Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic? Gebruik de kortingcode ALMERE23 - Boodschappen bij je thuis bezorgd vanaf 25 euro! Klik hier om Picnic te downloaden.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.