Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Man beroofd en bedreigd in Beatrixpark

Man beroofd en bedreigd in Beatrixpark

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Een man uit Almere is dinsdagochtend bedreigd en beroofd in het Beatrixpark. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie zat de man rond 11.50 uur op een bankje in het Beatrixpark waar hij een donkergrijze scooter zag staan met daarop twee jongens.

Eén van de jongens stapte af en kwam naar de man toe. Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp eiste hij geld. De bestuurder van de scooter had een mes in zijn handen. Uiteindelijk werd de man beroofd van zijn tablet, telefoon, sieraden en geld.

Signalementen

De politie zoekt naar de twee verdachten.

  • Verdachte één (bestuurder scooter) is een man met een donkere huidskleur, bruine ogen, opvallend grote neus en lippen. Hij wordt tussen de 20 en 26 jaar oud geschat en is ongeveer 1.70 á 1.80 meter lang. Verder had hij een rond gezicht, stoppels op zijn wangen, een lichte snor en droeg zwarte kleding (onder meer zwarte jas met capuchon en zwarte handschoenen).
  • Verdachte twee (bijrijder scooter) is een man met een donkere huidkleur, donkere ogen, opvallend grote neus en lippen. Hij wordt tussen de 20 en 26 jaar oud geschat en is ongeveer 1.70 á 1.80 meter lang. Hij heeft een lang gezicht, heeft geen gezichtsbeharing en droeg zwarte kleding (onder meer een zwarte sportbroek met enkele dunne witte strepen over beide zijkanten, een zwarte muts en sjaal).

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Volg jij Almere Nieuws al op Instagram? Klik hier om ons te volgen!.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.0 ℃
Voelt als 4.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.2 ℃ (00.04 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)