Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

33-jarige man aangehouden na aantreffen 273 hennepplanten in Tussen de Vaarten

Impressiefoto

33-jarige man aangehouden na aantreffen 273 hennepplanten in Tussen de Vaarten

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De politie heeft woensdag een 33-jarige man uit Almere aangehouden nadat er 273 hennepplanten werden aangetroffen in een woning aan de Jacob van Ruysdaelstraat in Tussen de Vaarten.

Volgens de politie werden er tijdens de inval twee geprepareerde ruimtes aangetroffen waarbij ook illegaal stroom en water werd afgetapt. De verdachte kon in de woning worden aangehouden.

Uit onderzoek bleek dat de kwekerij al voor minimaal 100.000 euro aan inkomsten gezorgd moet hebben. De kwekerij is geruimd, de man zit nog vast voor verder onderzoek. Ook zijn er drie auto’s in beslag genomen.


[Ad] Kom je ook naar onze Kerstbingo op zondag 22 december? Klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.2 ℃
Voelt als 6.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)