Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

[Update] [Video's] Eén dode na schietpartij op Stadhuisplein

[Update] [Video's] Eén dode na schietpartij op Stadhuisplein

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Zaterdagmiddag heeft er een schietpartij plaatsgevonden op het Stadhuisplein waarvoor er vele hulpdiensten zijn uitgerukt naar het centrum van Almere Stad.

Volgens de eerste berichten zou het slachtoffer worden gereanimeerd. Een politiehelikopter cirkelt boven het centrumgebied, ook is er een traumahelikopter onderweg.

Update 16.18 uur: volgens de politie is er rond 15.50 uur geschoten in een woning aan het Stadhuisplein en is er één persoon zwaargewond geraakt. In de omgeving is momenteel een groot onderzoek gaande. Ook is er een arrestatieteam ter plaatse.

Update 16.28 uur: de politie meldt dat er door het arrestatieteam een verdachte is aangehouden. De traumahelikopter is geland op de Grote Markt, busverkeer op het Stadhuisplein is tijdelijk stilgelegd vanwege inzet hulpdiensten.

Update 16.48 uur: de politie meldt dat de persoon die zwaargewond raakte, zojuist is overleden.


Video via Twitter


Video via Twitter


[Ad] Wil je tips om je zorgverzekering voor volgend jaar te kiezen? Lees dan de nieuwe column van Max!.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.3 ℃
Voelt als 6.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)