Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Zeven jonge verdachten aangehouden na verschillende straatroven in Almere

Zeven jonge verdachten aangehouden na verschillende straatroven in Almere

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De politie heeft in totaal zeven verdachten aangehouden na verschillende straatroven die sinds november hebben plaatsgevonden in Almere.

De verdachten hebben een leeftijd variërend van 14 tot 17 jaar en zijn afkomstig uit Almere. Volgens de politie zijn er echter geen aanwijzingen dat deze verdachten tot één groep behoren.

"De slachtoffers raakten bij de straatroven soms gewond en hebben de schrik goed te pakken", aldus een woordvoerder dan de politie. Bij de berovingen werd er door de daders vooral jacht gemaakt op onder meer telefoons en Airpods.

Verder onderzoek

De politie zegt verder te gaan met het onderzoek en is nog steeds op zoek naar mensen die afgelopen periode (1 november - 12 december) getuige zijn geweest van een straatroof in Almere.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.3 ℃
Voelt als 6.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)