Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Brandweer: "Meer incidenten dan vorige jaarwisseling"

Impressiefoto

Brandweer: "Meer incidenten dan vorige jaarwisseling"

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De brandweer spreekt over een beheersbare jaarwisseling met meer incidenten dan vorige jaarwisseling.

Volgens de brandweer zijn er in totaal 44 kleine brandjes ontstaan in een periode van Oudejaarsdag 17.00 uur tot Nieuwjaarsochtend 08.00 uur. Er zijn geen meldingen geweest over grote branden, ongevallen in de hulpverlening of agressie tegen de brandweer.

Code oranje

Code oranje was voor de brandweer aanleiding om afspraken te maken voor eventuele bezetting van de brandweerkazernes: "Dit is gedurende de avond gemonitord maar het bleek uiteindelijk niet nodig om hierop actie te ondernemen."

Schade

Ook de gemeente sprekt over een rustige jaarwisseling in Almere.

"De sfeer in de verplichte vuurwerkvrije zones was gemoedelijk; de evaluatie van de verplichte en vrijwillige vuurwerkvrije zones vindt in de aankomende weken plaats. Daarnaast gaat de gemeente aan de slag met de inventarisatie van eventuele schade", aldus een woordvoerder van de gemeente.

Benieuwd naar de meldingen van hulpdiensten?
Op onze speciale Facebookpagina ontvang je realtime de meldingen van hulpdiensten. Ook kun je deze meldingen ontvangen via onze Twitterpagina.


[Ad] Volg jij Almere Nieuws al op Instagram? Klik hier om ons te volgen!.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.0 ℃
Voelt als 4.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.2 ℃ (00.04 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)