Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Parkeertarieven in Almere Stad verhoogd met 2,2 procent

Parkeertarieven in Almere Stad verhoogd met 2,2 procent

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De tarieven voor het kortparkeren, abonnementen en vergunningen zijn in Almere Stad verhoogd met 2,2 procent. Dat meldt de gemeente.

De tarieven voor het parkeren in Almere Buiten blijven ongewijzigd.

Tarieven

Wie in Almere Stad dit jaar gebruik wil maken van het betaald parkeren op straat, zal 2,61 euro per uur moeten betalen. Voor het parkeren in garages is dat tarief 2,09 euro.

Opvallend is dat er een fors verschil zit in het maximale dagtarief van straatparkeren en parkeren in garages: 9,92 euro en 18,28 euro.

Afrondingen

Bij betaalautomaten op straat worden pinbetalingen naar boven afgerond met iedere 10 eurocent en bij contante betaling wordt dit naar boven afgerond naar iedere 50 eurocent.

Bij betaalautomaten in garages betaalt men bij pinbetalingen het bedrag zonder afronding en bij betaalautomaten op straat wordt dit naar boven afgerond naar iedere 10 eurocent.

Opvallend is dat waar de pinbetalingen in garages niet worden afgerond naar boven, dit in Almere Buiten wel het geval is (iedere 10 eurocent).


[Ad] Psst, vanavond geen zin om te koken maar om eten te laten bezorgen? Klik dan hier.. Eet smakelijk!.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.0 ℃
Voelt als 4.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.2 ℃ (00.04 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)