Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Opening van Starbucks in Almere loopt vertraging op

Opening van Starbucks in Almere loopt vertraging op

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De opening van een nieuw filiaal van Starbucks in het Centrum van Almere Stad, heeft vertraging opgelopen. Het filiaal aan de Schutterstraat zal uiterlijk op 1 maart haar deuren openen.

Volgens bronnen zou de vertraging te danken zijn aan het feit dat Starbucks nieuwe filialen aan het openen is over de hele wereld, waardoor zij de drukte niet aan zouden kunnen: zo zou het interieur nog naar Almere moeten worden verscheept.

Naast Starbucks openen er dit jaar nog twee nieuwe zaken in het centrum van Almere Stad: Le Perron (ambachtelijke bakker) en Frites Affairs (snackbar). 


[Ad] Wil jij vijf euro korting op je eerste bestelling bij online supermarkt Picnic? - Klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.1 ℃
Voelt als 3.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.2 ℃ (12.05 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)