Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Almeerder (39) op Schiphol aangehouden op verdenking van drugssmokkel

Almeerder (39) op Schiphol aangehouden op verdenking van drugssmokkel

De Koninklijke Marechaussee heeft op Schiphol een 39-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van drugssmokkel. Ook een 53-jarige man uit Lelystad werd aangehouden, beide mannen zijn medewerkers bij een bedrijf op Schiphol.

Rechercheurs kwamen de mannen op het spoor nadat de douane vorig jaar april in totaal 102 kilo cocaïne aantrof in een vracht afkomstig uit Zuid-Amerika: de partij cocaïne bleek verstopt te zitten in dozen.

Na onderzoek kwamen de twee mannen in beeld. Ook werden de woningen van de verdachten doorzocht waarbij onder meer twee voertuigen en een groot aantal luxegoederen (onder meer tientallen tassen van de merken Gucci, Louis Vuitton en Chanel) in beslag werd genomen.

De mannen zitten nog vast voor verder onderzoek, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


[Ad] Psst, vanavond geen zin om te koken maar om eten te laten bezorgen? Klik dan hier.. Eet smakelijk!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.2 ℃
Voelt als 1.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog