Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Onderzoek naar schietpartij bij basisschool in Parkwijk heropend door rechtbank

Onderzoek naar schietpartij bij basisschool in Parkwijk heropend door rechtbank

De rechtbank heeft woensdag het onderzoek in de strafzaak van een schietpartij in Parkwijk heropend. Het betreft een schietpartij die plaatsvond op dinsdag 10 juli 2018.

Bij de schietpartij raakte een man gewond toen hij bij een basisschool aan de Hypericumstraat werd neergeschoten. Een 20-jarige Almeerder is verdachte in de strafzaak, tegen hem is een gevangenisstraf van 10 jaar met TBS geëist.

"Onderzoek onvolledig"

Het slachtoffer is volgens de rechtbank wel door de politie, maar nog niet door de rechter-commissaris en ook niet door de rechtbank als getuige gehoord in de strafzaak.

"De rechtbank komt ambtshalve tot de conclusie dat het onderzoek naar de schietpartij onvolledig is. Het onderzoek wordt daarom heropend en het slachtoffer zal door de rechtbank ter terechtzitting als getuige gehoord worden", aldus een woordvoerder van de rechtbank.

 


[Ad] Kom je ook naar onze bingo op zondag 9 februari? Reserveer snel, vol is vol! - Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.7 ℃
Voelt als 1.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog