Morgen BLACK FRIDAY in Almere Centrum


Het is morgen 27 november 2020 BLACK FRIDAY! Ook verschillende winkels in het centrum van Almere doen mee. Maar, wat is het precies?

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY  is een typisch Amerikaans evenement. Officieel wordt op deze dag de start van het kerstseizoen gevierd. Veel winkels stunten met lage prijzen, om op die manier zoveel mogelijk bezoekers naar hun winkel te lokken.

Almere Centrum

De meeste winkels in Almere Centrum doen - net als vorig jaar - opnieuw mee aan BLACK FRIDAY. Wil je zeker weten of de winkel die je wilt bezoeken meedoet, bekijk dan de website van de desbetreffende winkel.

Tekst gaat hieronder verder

Politie Almere

De politie Almere waarschuwt voor oplichting tijdens Black Friday. "Met Black Friday en de feestdagen in het vooruitzicht maken oplichters dankbaar misbruik van de koopjesjagers. Oplichters hebben valse webwinkels klaargezet voor de sinterklaasinkopen en koopjesdag Black Friday, aanstaande vrijdag. Het is dus extra oppassen geblazen. Let dus goed op. Voor een schijntje een nieuwe iPhone kopen kan niet. Te mooi om waar te zijn? Dan is het dat vaak ook. Trap er niet in.", valt te lezen op hun social media.


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in entertainment


Weer in Almere

6.1 °C, voelt als 3.2 °C
windkracht 3 (14.4 km/u)
zon 06.21 uur op en 20.51 uur onder

Vandaag tussen de 5 en 13.3 graden.

22 apr


Statistieken van vandaag

Hoogste temperatuur: 6.1 °C
Laagste temperatuur: 5.4 °C
Hoogste gevoelstemperatuur: 4.2 °C
Laagste gevoelstemperatuur: 2.4 °C

Hardste windkracht: 3 (18.0 km/h)
Zwakste windkracht: 2 (7.2 km/h)


Verwachtingen

Do 4.9 °C / 13.3 °C
Vr 3.4 °C / 11 °C
Za 4 °C / 10.6 °C
Zo 3.2 °C / 10.5 °C
Ma 2.3 °C / 11.9 °C
Di 4.7 °C / 10.8 °C

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.