Maandag 17 januari 2022
5.0 °c
1

Word jij onze 37,777e volger?

instagram

linkedin

De lente staat voor de deur: weekend met zon en temperaturen richting 20 graden

1 reacties Politiek en gemeente


De lente staat voor de deur! Dit weekend krijgt ons land een voorproefje na een korte periode van echt winters weer: daar er vorige week zondag nog een temperatuur van -13 graden werd behaald, stijgen de temperaturen komende dagen tot maximaal 20 graden.

Vrijdag was het nog 'slechts' 10 graden in Almere, zaterdag stijgt de temperatuur naar 16 graden waarbij ook de zon geregeld komt kijken. In combinatie met windkracht 3 belooft het een heerlijke lentedag te worden. Zondag hetzelfde weerbeeld, maar een graadje koeler.

Volgende week gaat de temperatuur verder omhoog: woensdag belooft het zelfs 18 graden te worden in Almere waarbij de zon zich ook weer geregeld zal laten zien. Wel staat er windkracht 4, waardoor het iets frisser aan kan voelen.


Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Ceriana GabriƫllaBraydon op zaterdag 20 februari 2021 om 11.41 uur
Shan JM vorig weekend schaatsen dit weekend zonnen šŸ¤£šŸ˜¬het kan in nl loop ik dan met een winterjas zie ik mensen in een korte broek šŸ˜‚
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in politiek en gemeente


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!