1

Word jij onze 37,208e volger?

instagram

linkedin

Bestelbusje gestolen in Waterwijk

1 reacties 112 Waterwijk

Vergelijkend voertuig, niet uit het artikel


In de nacht van zaterdag op zondag is er een bestelbusje gestolen op het Bonietplein in Waterwijk-Oost, zo wordt gemeld in een bericht op social media in de hoop tips te ontvangen die leiden naar de terugvondst van het voertuig.

Zondagochtend werd de diefstal ontdekt waaruit de conclusie kon worden getrokken dat het voertuig is gestolen tussen zaterdagavond 22.45 en zondagochtend 08.45 uur.

Het betreft een witte Volkswagen Transporter met kenteken 22-VDH-4, bouwjaar 2007. Het voertuig is ingericht als rijdende werkplaats. Tips kunnen worden gegeven aan Erik Jan via Facebook Messenger (klik).


Nieuw - tags bij dit artikel: Waterwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Waterwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Bert van Soeren op zondag 01 augustus 2021 om 12.05 uur
Kijk Peter hier heb je je witte busje ...
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Dinsdag 21 september 2021

14.6 °C

Licht bewolkt, temperatuur voelt aan als 14,6 °C. - meer weer »

Di

9 - 20 °

Wo

13 - 18 °

Do

14 - 19 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only