1

Word jij onze 37,597e volger?

instagram

linkedin

Eendaagse festivals voorlopig geschrapt: gaat Strandfestival Zand nog door?

2 reacties Entertainment


Nog steeds is er onduidelijkheid over Strandfestival Zand van dit jaar: maandag besloot het kabinet dat eendaagse festivals voorlopig worden verboden, wanneer zij meer dan 750 bezoekers verwachten. Het jaarlijks terugkerend festival op het Almeerderstrand staat gepland op 21 augustus waar ieder jaar zo'n 25.000 bezoekers op af komen.

De organisatie spreekt al enige tijd haar hoop uit dat het festival gewoon kan doorgaan, daar het festival vorig jaar ook al niet kon doorgaan vanwege de coronamaatregelen. De organisatie gaat er echter vanuit dat het evenement gewoon door kan gaan. Eerder besloot het kabinet al om meerdaagse festivals te schrappen vanwege de huidige besmettingsaantallen.

Op 13 augustus kijkt het kabinet opnieuw naar de maatregelen waarbij duidelijk zal worden of het festival definitief kan doorgaan of dat er een streep door wordt gezet. Wanneer het festival toch geen doorgang kan vinden, mag de organisatie gebruik maken van het garantiefonds vanuit de overheid. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar voor het festival. 

NB: in een eerdere versie van dit artikel stond dat het evenement niet zou doorgaan, dit bleek onjuist. Het artikel is gecorrigeerd.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 33 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 33 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Ko-Marleen Groen op maandag 02 augustus 2021 om 14.12 uur
Laat jullie niet onderkrijgen.
user
Geplaatst door Ko-Marleen Groen op maandag 02 augustus 2021 om 14.11 uur
Het festival kan toch gedeeld worden over verschillende dagen .
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Dinsdag 30 november 2021

9.7 °C

Lichte regen, temperatuur voelt aan als 6,8 °C. - meer weer »

Di

9 - 9 °

Wo

3 - 6 °

Do

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only