1

Word jij onze 37,574e volger?

instagram

linkedin

Open dagen met oude landbouwmachines, voertuigen en stoommachines in Noorderplassen

Entertainment

Impressie


Op zaterdag 21 en zondag 22 augustus vinden er bij Stichting Bot Almere aan de Von Draisweg 15 in Noorderplassen open dagen plaats: op deze dagen worden er demonstraties gegeven met onder meer oude landbouwmachines en voertuigen. Ook rijden er meerdere stoommachines en oldtimers in het rond. 

Speciaal voor de kinderen zijn er springkussens en kunnen zij vogelhuisjes maken. Ook kunnen zij een rit maken maken in het stoomtreintje en mee gaan in de huifkar. Tot slot is er nog een smederij waar kinderen kunnen smeden.

Op het terrein staan verschillende tentjes met lekkernijen als paling, poffertjes, verse hamburgers en patat. Toegang en parkeren is gratis, de open dagen zijn geschikt voor alle leeftijden en te bezoeken tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 34 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 34 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Zondag 28 november 2021

1.6 °C

Mist, temperatuur voelt aan als 1,6 °C. - meer weer »

Zo

1 - 6 °

Ma

3 - 9 °

Di

6 - 9 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only