De politie is op zoek naar een 20-jarige vrouw uit Almere. Zij is vrijdagmiddag rond 16.30 uur voor het laatst gezien in de omgeving van de Parkwijk waar zij woont.

Op dit moment is het onduidelijk in welke richting zij is vertrokken, aldus de politie. Zij verplaatst zich mogelijk te voet en met het openbaar vervoer.

Signalement

Het betreft een 20-jarige vrouw met een licht getinte huidskleur en een stevig postuur. Zij draagt opvallende Nike-schoenen (wit met groen en oranje accenten), Black Bananas pak (donkerblauw met witte strepen) en een zwart fannypack/heuptasje van Nike.

Een ieder die de vrouw ziet of meer informatie heeft, wordt gevraagd om de politie te bellen. 

Update 14.45 uur: het meisje is terecht.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Almere Nieuws op zaterdag 28 augustus 2021 om 15.05 uur De vrouw is terecht.


avatar

Geplaatst door Sudesh Moesé op zaterdag 28 augustus 2021 om 17.01 uur 20 jarige vrouw vermist. In het artikel staat “meisje is terecht”.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.