Donderdag 27 januari 2022
5.1 °c
1

Word jij onze 37,779e volger?

instagram

linkedin

Nazomerweer op komst: dit weekend zonnig met temperaturen tot 18 graden

1 reacties Politiek en gemeente


Nadat we afgelopen dagen vooral te maken hadden met echt herfstweer inclusief regen en een koude wind, lijkt het er sterk op dat ons land komend weekend te maken krijgt met nazomerweer.

Al vanaf donderdag zou het weerbeeld gaan veranderen waarbij de regen uiteindelijk plaatsmaakt voor zon en daarbij de temperaturen ook iets hoger zullen uitvallen: prima weer voor een bezoek aan het terras.

Van regen naar zon

Donderdag is het nog overwegend bewolkt en komt de temperatuur niet hoger uit dan 16 graden. Vrijdag is er meer zon en stijgt de temperatuur tot maximaal 17 graden. 

Zaterdag belooft de mooiste dag van de week te worden, namelijk volop zon en maximaal 18 graden. 

Volgende week

Alhoewel de temperaturen volgende week weer zakken en zullen schommelen rond de 14 graden, blijft het droog in het land. Wel zou er hier en daar een bui kunnen vallen, maar de neerslag blijft beperkt.

Volgende week is er veel bewolking, maar zal de zon zich ook geregeld laten zien.

De voorspellingen ontvangen in je tijdlijn?
Volg Almere Nieuws dan op Twitter om aan het eind van iedere dag de statistieken van de dag en de voorspelling voor de komende dagen te ontvangen. Ook lees je hoelaat de zon op en onder gaat.

Ook kun je onze nieuwe pagina Almere Weer op Facebook volgen waar wij binnenkort (iedere maandag) de weersvoorspellingen plaatsen inclusief weerfoto's en andere weergerelateerde zaken als statistieken.

Aangeboden door AlmereWeer.nl Iedere maandag het weerbericht voor het begin van de week en op vrijdag het weerbericht voor het weekend ontvangen? Klik hier om AlmereWeer te volgen op Facebook.

Ook ontvang je meldingen in je tijdlijn bij weerwaarschuwingen, statistieken en weerfoto's.

Vacature-alert - 16 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 16 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Zebrano Pengel op woensdag 06 oktober 2021 om 12.21 uur
kaulo wat na zomer herfst met je 18 graden
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in politiek en gemeente


Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!