Donderdag 27 januari 2022
5.2 °c
1

Word jij onze 37,779e volger?

instagram

linkedin

Tineke Schouten met nieuwe voorstelling in Kunstlinie, ook Bep Lachebek van de partij

Entertainment


Op donderdag 9 december staat cabaretiere Tineke Schouten in haar eigen woonplaats Almere op het toneel met haar nieuwe voorstelling 'Dubbel' in de grote zaal van de Kunstlinie in Almere Stad.

"We hebben het in dit land verschrikkelijk goed, maar blijf maar eens vrolijk als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen. Dat voelt best dubbel, toch? Hoe worstelen we ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven?", aldus Schouten over haar nieuwe voorstelling.

Tijdens de vijfentwintigste show van Schouten zijn er nieuwe typetjes, imitaties van beroemdheden en gevoelige liedjes. Ook haar trouwe typetje Bep Lachebek komt nog even voorbij: te hard lachend met een dubbele wodka in de hand.

Kaarten zijn beschikbaar via de website van Kunstlinie.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 16 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 16 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!