Het kerstcircus wat van vrijdag 24 december tot en met zondag 9 januari neer zou strijken op het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten, gaat als gevolg van de coronamaatregelen niet door.

"Voorstellingen in de avond mogen niet en met 1,5 meter afstand is het onmogelijk om met veel minder publiek de producties rendabel te krijgen. Met een fantastische ploeg mensen is een jaar lang keihard gewerkt aan prachtige circusshows en natuurlijk is de teleurstelling groot", zegt producent René Duursma.

Het circus is ook genoodzaakt om het programma in Heerhugowaard, Enschede, Haarlem en Oss te annuleren. Het circus hoopt nog om volgend jaar op andere data het circus in Almere en de andergenoemde plaatsen op te stellen, maar is daarbij afhankelijk van de ontwikkelingen van de coronamaatregelen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Roberto Aalders op zondag 28 november 2021 om 12.42 uur Deze klap word heel erg voor al de circusen en kermis


avatar

Geplaatst door Carolien Krempel-Thomas op zondag 28 november 2021 om 16.32 uur Neeeee! Ik had er juist zo'n zin in om met mijn dochter heen te gaan! 😢 Zal ze super jammer vinden ☹️


avatar

Geplaatst door Willi Will op maandag 29 november 2021 om 05.22 uur Ooo nee😟😟ik heb tickets gekocht.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336