Op bedrijventerrein Stichtsekant in Almere bouwt bierbrouwerij Grolsch aan een distributiecentrum die zal worden gebruikt om drank te vervoeren naar het westen van Nederland, zo meldt de brouwerij.

Volgens de brouwerij moet het nieuwe distributiecentrum begin 2023 klaar zijn en vervangt daarmee het huidige distributiecentrum in Deventer. Het personeel verhuist mee.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (7)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Monique Biesheuvel op woensdag 05 januari 2022 om 17.07 uur kijk kan ik gemeente pils drinken


avatar

Geplaatst door Hennie Schoonheim op woensdag 05 januari 2022 om 16.54 uur Dat is pas goed nieuws in het nieuwe jaar 😂👍🍺🍺🍺🍺


avatar

Geplaatst door René Mulder op woensdag 05 januari 2022 om 17.13 uur Er komt alleen geen werkgelegenheid mee vanuit Deventer en dat is toch we jammer


avatar

Geplaatst door Roel Breed op woensdag 05 januari 2022 om 18.34 uur Gadverdamme.. wanneer komt Leffe of Hertog Jan deze kant op?


avatar

Geplaatst door Hans Breed op woensdag 05 januari 2022 om 19.18 uur zo`n distributiecentrum bouwen, geeft dat geen koolmonoxide uitstoot CO2 en stikstof uitstoot N2 in de atmosfeer ? Daar voor in de plaats kan je vele woningen bouwen .


avatar

Geplaatst door Jaap Daalder op woensdag 05 januari 2022 om 21.19 uur Ben ik net van het bier af en zeker Grolsch dat is hier nergens op de tap !


avatar

Geplaatst door Martijn van Ham op woensdag 05 januari 2022 om 23.11 uur Personeel verhuist mee, woningen zat hier!! Dus geen probleem !


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.