Aan de Polenstraat in Almere Poort heeft de politie donderdagavond een hennepkwekerij aangetroffen.

Volgens de politie besloten agenten om rond 23.05 uur een inval te doen in een appartement, waar eenmaal binnen bleek dat het gehele appartement was ingericht als hennepkwekerij. Er waren geen personen aanwezig in het pand.

De kwekerij zal vrijdag nog worden geruimd door specialisten, de politie doet verder onderzoek naar de kwekerij en sluit aanhoudingen niet uit.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Bianca van Renswoude op vrijdag 07 januari 2022 om 17.03 uur Zo te zien. Gewoon voor eigen gebruik 😂


avatar

Geplaatst door Vinnie Seppen op zaterdag 08 januari 2022 om 00.05 uur Ze vragen om zo veel thuis t gaan werken nu doen ze dat mag dat ook niet meer


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432